lauantai 10. marraskuuta 2018

Uudet haasteet ja uudet kujeet kaudelle 2019Vuosi meni hieman alakuloisesti, alavireisesti ja huonolla tuurilla. Vuosi oli huono joka tasolla. Niin koti-, työ-, terveys-, treeni- kuin kilpailurintamilla. Vuosi oli opettavainen. Vuosi pysäytti minut muutamaan otteeseen. Vuosi tiputti minut maahan pari kertaa. Vuosi hiljensi minut pari kertaa. Vuosi laittoi miettimään elämää. Vuosi opetti auttamaan muita enemmän, koska olin saanut apua. Vuosi teki minusta kovemman. Vuosi teki minusta viisaamman. Vuosi teki minusta armollisemman itseäni ja muita kohtaan. Aika syvällistä, mutta totta.

Vuodella oli varmaan tarkoituksensa. Kirjoitan jo menneestä vuodesta siksi, koska ”tämä” vuosi alkoi viime vuoden marraskuussa erittäin raskaasti ja aloitan nyt uutta uusilla keinoilla. En ala asiaa enempää enää käymään läpi. Antaa kylän hevosmiesten tehdä analyysinsä siitä. Minä keskityn nyt tekemiseen. 

Nyt on käynnistynyt Xtri World Tour -arvonnat ja olen laittanut arvat vetämään neljään extreme triathlonkilpailuun. Nyt jännitetään montako arpaa tärppää. Vastaukset arvonnoista tulee lähiviikkoina. Haasteet ovat kovia ja omat eväät eivät riittäneet tänä vuonna harjoitteluun, koska valmennukseni Tribasen kanssa oli levossa. Päätin aktivoida jäsenyyden heidän kanssaan ja sain Elite-tason valmennuksen tälle kaudelle. Minulla on suuret odotukset ensi vuodelle. Nyt on treenaaminen hyvissä ohjaksissa ja luottamus tekemiseen täydellistä.

Pussi täynnä uusia eväitä haasteisiin!
Tiimitekstiilit asianmukaisella logolla
Arvat ovat siis lähetetty Celtmaniin Skotlantiin, Swissmaniin Sveitsiin, Swedemaniin Ruotsiin ja Norsemaniin Norjaan. Janosik Slovakiaan pääsee luultavasti taas ilman arvontaa. Janosik on varmuudella kilpailu, minne haluan. Kesken jäänyt työ on nimittäin tehtävä loppuun myös tässä tapauksessa. Swissmaniin ja Norsemaniin on haasteellisempaa päästä suuren hakijamäärän vuoksi. Nyt siis peukut pystyyn ja jännittämään.

Köllikkäukko Team on hyvällä pohjalla ja hyviä suunnitelmia viritellään sekä tullaan toteuttamaan. Olli Jäntti on ollut suunnattoman suurena apuna taustalla koko ajan. Tiitus Hopia on aloittelemassa tekemään omaa rooliaan eräässä tärkeässä projektissa. Tarkoituksena on saada vähän avattua sitä taustaa, miten minä valmistaudun näihin koitoksiin ja mitä se todellisuudessa on. Tuoda vähän harjoittelua, valmistautumista ja kilpailuja teille nähtäväksi tai luettavaksi. Tämä ei ole vain minun juttu. Tähän tarvitaan taustavoimia, huoltajia, osaajia ja yhteistyökumppaneita. Tähän haasteeseen tarvitaan Köllikkäukko Team. 

Tiimin lenkeillä on hiki pinnassa ja hymy herkässä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti