lauantai 14. toukokuuta 2016

1. vaihe - Siirtyminen

On viimeisen päivityksen aika ennen Lanzaroten Ironman-kilpailua. Kirjoitan tämän päivityksen lainakoneella, koska oman koneeni ohjelma meni vanhaksi ja ajattelin säästää rahani kilpailuun. En halua käyttää vähiä rahojani uuteen tekstinkäsittelyohjelmaan. Hyvin tälläkin näyttää fontteja näytölle tulevan.

Viime viikot olen treenannut kevyesti ja valmistautunut kilpailuun. Fiilikset ovat olleet hyvät ja päämäärä selkeä. En ole löytänyt pahoja ongelmia tai esteitä edestäni vielä missään vaiheessa. Olenkin miettinyt, että olenkohan unohtanut jotain tai tuleekohan vielä jotain ennen lähtöviivaa? Positiivinen asenne nostaa kuitenkin hyvän flown, negatiiviset kommentit sekä asiat pitää jättää omaan arvoonsa. Mediantehon lisääminen toi myös arvostelijoita, mutta ne antavat hyvää boostia matkaan.

Varusteiden pakkaus oli hauskaa puuhaa. Yritin sovittaa purettua Argon 18-kiituria Kaitsulta lainaamaani laatikkoon ja pakkasin sen ensin väärinpäin. Sain sullottua boxiin myös juomapullot ja kengät sekä kypärän. Taisi sinne mennä muutakin tavaraa. Pyöränkuljetuslaukku on kyllä näppärä keksintö. Siihen sopii pyörän lisäksi aika paljon muuta kilpailussa tarvittavaa tavaraa. En kuitenkaan pakannut kaikkia kisavarusteita siihen, jos se häviää matkalla jonnekin.



Muistin myös pakatessani, että kannattaisi kokeilla uutta märkäpukua, joka oli edelleen yläkerrassa laatikossa. Pujottelin jalat pukuun ja kohta huomasin, että sain puvun päälle ilman isompia tappeluita. Puku istui päälleni ihan hyvin ja uskon, että vedessä se muotoutuu vielä paremmin iholle. Kypäräänkin sain ostettua uuden visiirin viime tingassa. Edellinen visiiri tippui viime kesänä Tahkon kisoissa isoon mäkeen, kun käteni osui siihen räkää pyyhkiessä. Visiiri tippui tielle ja takana olevat pyöräilijät ajoivat sen päälle ja jätin sen sitten sinne. Nyt teen visiiriin teippivarmistuksen, ettei se pääse tippumaan.

Nyt on siis kaikki valmista. Aamulla suuntaan vanhan Golfin keulan kohti Lahtea. Käyn hakemassa sieltä serkultani Terolta action-kameran kypärääni. Haluan saada vähän livekuvaa pyöräilyosuudelta. Lahdesta jatkan matkaani kohti Helsinkiin. Voisinko siis sanoa, että projektin käytännön toteutus käynnistyy aamulla? Vaihe 1. Siirtyminen.

Minun etenemistä voi seurata Köllikkäukon Facebook-sivulta ja Istagramissa #kollikkaukko. Twitteriinkin on tili tehty, vaikka en sitä kauheasti seuraakaan. Kilpailun etenemistä ja väliaikoja voi seurata kuitenkin Facebook-sivuilta.

Lisäravinteista boostia matkalle

Tästä lähdettiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti